МАКФАКС

Tag "vev"

Во април економијата на еврозоната го достигна шестгодишниот врв

Во април економијата на еврозоната го достигна шестгодишниот врв

Daily news

  Во април економијата на еврозоната се зголемила со најбрзо темпо што е регистрирано во последните шест години, пренесува во петокот Франс прес. Податоци на компанијата ИХС Маркит (IHS Markit)

Прочитајте го целиот напис
21.04.2017

Макфакс е-билтен

Email *