МАКФАКС

Tag "wizz air"

WIZZ AIR го унапреди оперативниот директор и во извршен потпредседател

WIZZ AIR го унапреди оперативниот директор и во извршен потпредседател

Економија

  Виз Ер Холдингс, ниско-буџетна aвиокомпанија во Централна и Источна Европа, го објави унапредувањето на Diederik Pen од оперативен директор во извршен потпретседател и опертивен директор, кој ќе стапи на

Прочитајте го целиот напис
20.03.2017

Wizz Air ја објави новата рута од Скопје до Будимпешта

Wizz Air ја објави новата рута од Скопје до Будимпешта

Македонија

  Wizz Air, најголемата ниско-буџетна авио компанија во централна и источна Европа и лидерска авиокомпанија во Македонија, во четвртокот ја објави новата рута од Скопје до главниот град на Унгарија,

Прочитајте го целиот напис
15.12.2016

Макфакс е-билтен

Email *