МАКФАКС

За Нас

Независната Новинска Агенција Макфакс, постои на пазарот од 1992 година и е првата приватна новинска агенција во Македонија и регионот, која со своите услуги и сервиси, успешно ги води своите клиенти кон врвот. Макфакс, претставува генерален дистрибутер на информациите кон сите позначајни информативни гласила во Македонија и регионот, а нашите сервиси и услуги ги користат голем број на странските мисии и амбасади во земјата, компании и државни институции. Макфакс е член на Медиумската организација на Југоисточна Европа СЕЕМО. Макфакс во сопствените вести ги почитува принципите на независност, навременост, непристрасност, вистинитост, веродостојност. Макфакс известува врз основа на проверени факти и доверливи извори.

 

 

Импресум

 

Главен и одговорен уредник

Санта Аргирова

Новинари

Ана Василева
Бојан Стојковски
Васко Маглешов
Кристијан Ландов
Весна Дрвошанска
Габриела Димковиќ Мишевска
Гордана Дувњак
Драган Милосављевиќ
Елена Максимова
Кокан Стојчев
Љубиша Арсиќ
Ненад Цветанов
Стојан Синадинов
Саше Таневски

 

Лектор

Ирена Игњатовска

 

Камермани

Игор Љубовчевски
Никола Ордевски

 

Фото Репортер

Филип Неделковски

 

Монтажа

Бојан Ефремов

 

Управител

Моника Стефановска

 

Маркетинг

marketing@makfax.com.mk

 

Администрација и Финансии

administracija@makfax.com.mk

 

 

 

Макфакс е-билтен

Email *