Илиоски од ВМРО-ДПМНЕ: Ги користиме демократските капацитети за да не се формира влада која нема легитимитет

Илиоски од ВМРО-ДПМНЕ: Ги користиме демократските капацитети за да не се формира влада која нема легитимитет

Денешното издание на емисијата „Топ тема“ беше посветено на случувањата во Собранието, а главното прашање беше дали…