Лидија Димковска избрана за годинашен национален кандидат во трката за меѓународната книжевна награда „Балканика“

Лидија Димковска избрана за годинашен национален кандидат во трката за меѓународната книжевна награда „Балканика“

Жири-комисијата за избор на национален претставник за меѓународната книжевна награда „Балканика 2016“, во состав д-р Лидија Капушевска,…