Фондација Македоника: Отворен повик за млади и непознати автори за објавување нивни дела

Фондација Македоника: Отворен повик за млади и непознати автори за објавување нивни дела

Во просториите на Фондација Македоника се одржа прес-конференција по повод започнувањето на проектот „Мултикултурна повеќејазична дигитална библиотека“.…