Кандидатот за директор на Агенцијата за администрација, Спасе Глигоров, поднесе оставка од партиската функција

Кандидатот за директор на Агенцијата за администрација, Спасе Глигоров, поднесе оставка од партиската функција

Спасе Глигоров, кој е предложен од Владата на Република Македонија за директор на Агенцијата за администрацијак  демантира…