Османи: Потребно е целата администрација да ги подготви капацитетите за евентуалните преговори со Унијата

Османи: Потребно е целата администрација да ги подготви капацитетите за евентуалните преговори со Унијата

„Добивме исклучително позитивни пораки од страна на Европската комисија, со кои се валоризира досегашниот напредок во имплементацијата…