Владата и Асоцијацијата на такси превозниците бараат начин да ги подобрат условите за работа на таксистите  

Владата и Асоцијацијата на такси превозниците бараат начин да ги подобрат условите за работа на таксистите  

Претседателот на Владата Зоран Заев, заедно so министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и со министерот за транспорт и…