Поетесата Марина Мијаковска ќе учествува на интернационалниот поетски фестивал во Саранда

Поетесата Марина Мијаковска ќе учествува на интернационалниот поетски фестивал во Саранда

Поетесата Марина Мијаковска ќе учествува на најголемиот интернационален поетски фестивал во Саранда, Албанија. Поетскиот фестивал е во…