СДСМ: Наместо земја на социјална сигурност, Македонија стана земја на репресија

СДСМ: Наместо земја на социјална сигурност, Македонија стана земја на репресија

СДСМ продолжува со серијалот прес-конференции под заеднички именител „Не Остваруваат“, при што неговиот потпретседател на денешното појавување…