МАКФАКС

Tag "Romeo"

Заев на средбата со Ромео: Демократските процеси мора да се одблокираат!

Заев на средбата со Ромео: Демократските процеси мора да се одблокираат!

Daily news

  Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, денеска се сретна со амбасадорот на Р Италија во Р Македонија, Карло Ромео. На средбата е констатирана потребата од деблокада на демократските процеси во

Прочитајте го целиот напис
21.04.2017

Кучи со Ромео за предизвиците на економијата поради политичката криза

Кучи со Ромео за предизвиците на економијата поради политичката криза

Економија

  Министерот за економија Дритон Кучи денеска имаше средба со новоименуваниот италијански амбасадор на Република Италија во Република Македонија, Карло Ромео. Кучи и Ромео потенцираа дека Македонија и Италија споделуваат

Прочитајте го целиот напис
14.11.2016

Макфакс е-билтен

Email *