Градоначалниците и функционерите на ракомет во Хрватска, кој ги плаќа трошоците – непознато

Градоначалниците и функционерите на ракомет во Хрватска, кој ги плаќа трошоците – непознато

Наместо на работните места, повеќе видни функционери и градоначалници деновите ги минуваат во Хрватска на ракометни натпревари.…

(Аудио) Палитов испрати демант за лобирањето за Бугарите во „Фени“, „Макфакс“ во целост ја објавува снимката од состанокот

(Аудио) Палитов испрати демант за лобирањето за Бугарите во „Фени“, „Макфакс“ во целост ја објавува снимката од состанокот

Претседателот на Синдикатот на „Фени“, Ѓоре Палитов, вчера не одговараше на телефонските повици и пораките од „Макфакс“,…