Интервју со Шон Гарднер: Успехот на социјалните медиуми е комбинација од технологија и психологија

Интервју со Шон Гарднер: Успехот на социјалните медиуми е комбинација од технологија и психологија

Разговараше Бојан Стојковски Социјалните медиуми, креативноста и иновациите во претприемништовото и стартапите беа дел од темите на…