САД ги повикаа политичките партии во Косово да “го ратификуваат договорот за демаркација на границата со соседна Црна Гора”

САД ги повикаа политичките партии во Косово да “го ратификуваат договорот за демаркација на границата со соседна Црна Гора”

САД ги повикаа политичките партии во Косово да “го ратификуваат договорот за демаркација на границата со соседна…