Макфакс истражува: По три години, Обвинителството отвора истрага за падот на полицискиот„МИ 17“ кај Струмица

Макфакс истражува: По три години, Обвинителството отвора истрага за падот на полицискиот„МИ 17“ кај Струмица

Струмичкото Обвинителство го комплетираше досието за предистражната постапка што се води за хеликоптерската несреќа, во која загинаа…