Комисијата за надворешна политика му предложи на Собранието да го ратификува договорот со Бугарија

Комисијата за надворешна политика му предложи на Собранието да го ратификува договорот со Бугарија

  Заврши расправата по предлог-законот за ратификација на договорот за добрососедство помеѓу Македонија и Бугарија во Комисијата…