Продолжи седницата во Собранието – Протестите, празниците и платформата моментална топ тема

Продолжи седницата во Собранието – Протестите, празниците и платформата моментална топ тема

На дванаесеттата седницата на Собранието, продолжува расправата за избор на претседател на Собранието на Република Македонија и…

Стојанче Ангелов: Протестите на „За заедничка Македонија“ се организирани од ВМРО-ДПМНЕ, а демонстрантите се фиктивни бранители

Стојанче Ангелов: Протестите на „За заедничка Македонија“ се организирани од ВМРО-ДПМНЕ, а демонстрантите се фиктивни бранители

Поранешниот генерал-мајор и претседател на партијата „Достоинство“ Стојанче Ангелов, во емисијата „Топ тема“ вели дека протестите организирани…