Министерот Николовски потпиша свечена изјава за поддршка на Европската декларација за развој на производството на соја без ГМО

Министерот Николовски потпиша свечена изјава за поддршка на Европската декларација за развој на производството на соја без ГМО

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски, денеска во рамки на саемот „Зелена Недела“, во Берлин,…