Маж физички нападнат од три непознати лица

Маж физички нападнат од три непознати лица

Четириесет и тригодишниот Ш.С. бил физички нападнат на улицата Кеј 13 Ноември, од страна на три непознати лица, со повеќе удари со тупаници во пределот на лицето и телото.

Притоа тој добил видливи повреди во пределот на главата и скршен заб во горната вилица.

Се преземаат мерки за целосно расчистување на случајот.