„Алкалоид“ со раст на консолидираните продажби и 92 нови вработувања во периодот јануари – септември

„Алкалоид“ со раст на консолидираните продажби и 92 нови вработувања во периодот јануари – септември

„Алкалоид АД“ Скопје оствари позитивни финансиски резултати во периодот јануари – септември 2017 година, покажуваат неревидираниот единечен…

Бугарите не се откажуваат од „Фени“, се жалат дека банките им поставиле нереални услови

Бугарите не се откажуваат од „Фени“, се жалат дека банките им поставиле нереални услови

Официјалните преговори за преземање на кавадаречката фабрика „Фени Индустри“ од страна на бугарската компанија  „Енекод“ ќе започнат…