МКЦ доби нов лик

МКЦ доби нов лик

Реконструираниот објект на младинскиот културен центар (МКЦ) денеска беше промовиран до страна на градоначалникот Коце Трајановски, директор…

Првата опера на клингонски јазик гостува во Ријека

Првата опера на клингонски јазик гостува во Ријека

Музејот за информатика и стари компјутери [email protected] соопшти дека во нивна организација на 25 февруари во Ријека…