Земјотрес во Дебарско

Земјотрес во Дебарско

Сеизмолошка опсерваторија при Природно-математичкиот факултет во Скопје информира дека денеска во 11.45 часот е регистриран земјотрес со Рихтерова…

Министерството за здравство не гледа непотизам на охридската кардиологија

Министерството за здравство не гледа непотизам на охридската кардиологија

Министерството за здравство по информациите за деградирање на Никола Бакрачески во охридската кардиологија, извршило вонреден инспекциски надвор и…