Швајцарскиот инвестициски фонд ФОС сака да го направи „Фени“ најголемиот производител на фероникел во Европа

Швајцарскиот инвестициски фонд ФОС сака да го направи „Фени“ најголемиот производител на фероникел во Европа

Од швајцарскиот инвестициски фонд, ФОС информираат дека го организирале потпишувањето на Меморандумот за разбирање со банките, како…