ВМРО-ДПМНЕ: Алаѓозовски треба да си поднесе оставка поради скандалозната годишна програма, а не да се фали со политички памфлети

ВМРО-ДПМНЕ: Алаѓозовски треба да си поднесе оставка поради скандалозната годишна програма, а не да се фали со политички памфлети

Јавноста очекуваше Алаѓозовски на денешната прес-конференција да каже дека ја повлекува скандалозната годишна програма на Министерството и…

(Видео) Груби ја обвини Беса дека не ги поддржува реформите, од таму возвратија дека не се гласачка машинерија

(Видео) Груби ја обвини Беса дека не ги поддржува реформите, од таму возвратија дека не се гласачка машинерија

Кворумот за работа во Собранието, освен за пленарните седници, доведен е во прашање и за работата на…