Максути: Државата повеќе да инвестира во младите, во нивниот образовен процес и нивно мотивирање

Максути: Државата повеќе да инвестира во младите, во нивниот образовен процес и нивно мотивирање

Заменик-министерот за одбрана, Беким Максути, денеска учествуваше на завршната конференција на истражувачкиот проект на Евро-атлантскиот совет на…