(Видео) Дождот ги оштети МНТ и Археолошкиот музеј, Алаѓозовски најави тужби за изведувачите

(Видео) Дождот ги оштети МНТ и Археолошкиот музеј, Алаѓозовски најави тужби за изведувачите

Министерот за култура, Роберт Алаѓозовски, на денешната прес-конференција ги потенцираше штетите направени во Македонскиот народен театар и…