МВР ја објави потерницата по Филип Секуловски, осомничен за убиството на фудбалерот Јанушев

МВР ја објави потерницата по Филип Секуловски, осомничен за убиството на фудбалерот Јанушев

МВР ја објави потерницата по 25-годишниот Филип Секуловски, осомничен за убиството на фудбалерот Мартин Јанушев. Во листата…