Заговор за „Фени“, излезе аудиоснимка од лобирањето на претседателот на Синдикатот за Бугарите 

Заговор за „Фени“, излезе аудиоснимка од лобирањето на претседателот на Синдикатот за Бугарите 

Неколкумесечните тврдења дека претседателот на Синдикатот на „Фени“, Ѓоре Палитов, е продолжена рака на раководството и лобира…