Средба на Заев со делегација на ДС: Во односите меѓу двете партии постои континуитет на размена на искуства

Средба на Заев со делегација на ДС: Во односите меѓу двете партии постои континуитет на размена на искуства

Премиерот Зоран Заев и претседател на Социјалдемократскиот сојуз на Република Македонија на маргините на официјалната посета на…